Rotary und Nationalsozialismus

Illustrated Intermediate Report, 97 pages. Take a look!
  • Rotary under Nazi Rule. Learning from the Past for a Better Future
  • Rotary unter dem Nationalsozialismus. Lehren aus der Geschichte - für die Zukunft

• The book has 97 pages and sells for € 10 plus shipping cost. No shipping costs for more than 50 copies within Germany. You will be billed.
    Das Buch (englisch oder deutsch) hat 97 Seiten und kostet € 10 plus Versandkosten, ab 50 Exemplaren innerhalb Deutschlands versandkostenfrei. Sie erhalten eine Rechnung.

You will reveice an invoice. Information on how to pay is noted on the invoice and repeated here:

Terms of payment

Payment by credit cards is not possible.

For orders from EU countries or Iceland, Norway, Liechtenstein, Switzerland and San Marino: Payment by Sepa bank transfer. IBAN and BIC must be provided.

For orders from third countries (not EU): Payment by foreign bank transfer, Payment must be in Euro, and IBAN and BIC (SWIFT code) of Ecrvir are imperative. Banks will assist with international transfers. Fees for a foreign bank transfer must be borne by the orderer/payee.

Transfers from countries outside of Germany abroad can also be made via service providers, where fees may be lower (e.g. currencyfair or TransferWise).

Book Order / Bestellung

The two publications can be ordered / Die beiden Bücher können bestellt werden bei

ecrivir, Hansteinstr. 3, D-30419 Hannover
    mail@ecrivir.de

Please indicate if you want the German or the English version, and how many copies you want to order.

"Das Büchlein, das Sie mir geschenkt und in Wangen auch vorgestellt haben, ist - trotz aller Kürze - toll. Und ich kann mich gar nicht einkriegen über diesen dokumentarischen, illustrativen und zugleich entblößenden Gag, der Ihnen mit der Kontrastierung der beiden Fotos auf dem Umschlag (und im Inneren des Buches) gelungen ist. Das braucht keine Worte mehr und ist beredter als umfangreiche Aufsätze."
    (Peter Michel, Lektor des Erdmann-Buches)

Rotary under Nazi Rule: District Conference, Wiesbaden 1935, Original (right), post WWII fake (left)